torsdag 19 maj 2011

Meditationsträning

Fast ändå inte. Jag kan inte gå in i bubblan när jag orienterar, jag måste vara på helspänn annars så hamnar jag käpprätt åt ett annat håll.

Det gjorde jag igår. Ett parallellfel. Uppe på fel höjd och fick inte till det förrän jag gett upp och börjat ta mig till mål.

Nåja, bara att försöka ta kontrollen nästa vecka i stället (och från ett lättare håll). Dagens övning var att köra på höjdkurvor och försöka att bortse från stigar.

Det var väldigt fint i skogen och det är skönt att köra löpning över mjuka mossar och barriga stigar.

8 kommentarer:

 1. Jag sprang också vilse igår, riktigt duktigt vilse. orientering har aldrig varit min grej men det var grymt att springa i skogen, såg både älg och uggla, se bloggen.

  SvaraRadera
 2. Det är ju det som gäller vid orientering. Full fokus på kartan och koppla bort allt annat. Annars är man snart vilse. Men det är svårt, mina tankar vandrar ofta iväg. Således är jag inte orienterare av rang heller.

  SvaraRadera
 3. Vad är det för nåt du gör? Jag har ju Luffarligan-luffandet, men skulle behöva mer orientering... Tips?

  SvaraRadera
 4. Staffan: Vilka virrpannor vi är. Såg inga djur på min runda så avis är jag på dig.

  SvaraRadera
 5. Leif: Samma här. Jag irrar gärna iväg med tankarna men med mer träning kommer det nog.

  SvaraRadera
 6. Frida: Jag kör Naturpasset http://www.orientering.se/naturpasset och har karta över Nackareservatet och Domarudden. P och jag har varit ute två ggr och planerar att försöka komma ut en gång i veckan.

  SvaraRadera
 7. Det där är ett sådant typiskt tillfälle då man är helt hundra på att dom har ritat kartan fel. Man är så in i bomben säker på att man har sprungit helt rätt och plötsligt så står man där mitt ute i spenaten och har inte en susning om var man befinner sig.
  Då är det skönt att ha koll på området så man hittar hem ändå.....
  På´t igen och vill du ha sällskap någon gång så säg till! Jag behöver orienteringsträning!!!

  SvaraRadera
 8. Maria: Klart de ritat fel! ;-)
  Vi ska springa i skogen, massor i sommar

  SvaraRadera