lördag 2 januari 2010

Styrketräning med hopp

Gick sent till gymmet idag för att köra lite allmänstyrka. Trodde att den sena timmen och lördag skulle göra att det var lugnt. Nej då, full kommers i alla salar och delar av gymmet.

Jag fick till det jag skulle samt att jag fick hjälp av P att kontrollera att tekniken sitter som den ska. I draken ska jag justera höften så att den är mer parallell med golvet. Jag har en förmåga att tilta åt sidan. Brist på höftmuskler helt klart. Bara att jobba på.

Körde utfallsteg med viktskiva och rotation, djupmage i kombination med båten och viktskiva, axlar, draken, maq-rygg aka bokcirkel aka jorden runt, sidan av magen och avslutade med sittande rodd och enbensböj i benpressen. Lite plankor blev det också och ja just det latsdrag. Ska försöka öka på lite i vikt. Har mest kört fler repetitioner nu men känner att lite mer vikt skadar inte. Beach 2010 kommer snart.
4 kommentarer:

 1. Klart det var fullt på gymmet idag. Noterade samma sak på mitt gym. Folk går väl ut hårt för att infria nyårslöften. I februari är allt som vanligt igen...

  SvaraRadera
 2. Tänk den som orkade få in lite styrkträning varje vecka!

  SvaraRadera
 3. rosenblom: Ja det blir till att trängas några veckor till och att träna sent eller väldigt tidigt. Men det är lite kul att det är drag i anläggningarna

  SvaraRadera
 4. hempa10: Det är mycket planering och pusslande innan alla bitar är på plats

  SvaraRadera