torsdag 23 september 2010

Ikväll sprang jag Lidingöloppet

Det var lerigt, regnigt, soligt och varmt. Hela skalan av varianter. Loppet hade langare och publik. Det var folkligt, festligt och fullsatt.

Ja, alltså jag var på fik och pratade Lidingölopp med Petra. Jag delade med mig av mina bästa råd och tips och är inte lite avundsjuk. Jag tycker att det är det roligaste loppet.

Jag har stora förhoppningar på Petra och jag tror att hon kommer fixa loppet galant.

Väl hemkommen gav jag mig ut på ett pass. Planen var att köra söndagens långpass på 25 minuter. Men jag kunde bara köra 10 minuter innan det började göra ont. Lite ledsen började jag gå hem men tog mig samman och gjorde det bästa av situationen.

Det blev ett benstyrkepass. Utfallssteg, grodhopp och lite löpskolning. Då kändes det bra i foten och jag var bara tvungen att testa lite mer löpning.

Och se, ingen smärta. Ingen känning. Det verkar vara lite löpskolning och liknande som behövs för att mjuka upp foten.

(Foto Petra Månström)

8 kommentarer:

 1. Härligt att löpskolningen fick fason på smärtan! Då går det ju åt rätt håll! Kanske bara är lite "genomblödning" som behövs? Tusen tack för mysig fika och ovärderliga råd! Ska göra mitt bästa för att leva upp till dina förhoppningar ;-) Heja heja!

  SvaraRadera
 2. Hoppas verkligen att du blir bra snart, jag vet själv hur frustrerande det är med skador! Har tidigare haft stora problem med mina benhinnor! "krya på dig" //Lina

  SvaraRadera
 3. Var rädd om dig!!!!!

  Ont vid start som släpper när det blir varmt.......
  Vet att du förstår! ;)

  Skickar en varm hjälpläkande kram till dig!

  SvaraRadera
 4. Petra: Tack själv för igår. Som alltid inspirerande och kul.
  Jag hoppas att det kan stelhet som inte är inflammation. Det kändes inte som en inflammationssmärta liksom.

  SvaraRadera
 5. Lina: Tack! Ja, det är frustrerande och jag är grymt löpsugen (och det är jag glad för. Att jag inte tappat det iaf) :-)

  SvaraRadera
 6. Maria: Tack! Absolut vara rädd om (för?) mig ;-) Jo, jag var i de tankarna i går med att det var inflammation men samtidigt var det en annan typ smärta än förut. Men jag lysnar på kroppen så jag nästan får Dumboöron. Ska kolla läget lite imorgon och se. Annars blir det tillbaka till bassängen.

  SvaraRadera
 7. Vad härligt att läsa att du inte kände smärta. Det går framåt. Fortsätt så nu.

  SvaraRadera
 8. Anna: Tack! Ska jobba försiktigt framåt. Glad över varje steg som inte gör ont.

  SvaraRadera