måndag 27 juni 2011

Mot nya äventyr

Har suttit hela midsommaren och planerat semestern.

Det kommer vara bland annat två veckor i fjällen med vandring, löpning och orientering. En helt underbar blandning av högt och lågt. Lugn och action. En mishmash av aktiviteter.

Det kommer bli en bra uppstart mot höstens tävlingar. Det kommer bli millopp, lidingölopp och något annat, kanske, eventuellt.

Innan sillbitarna letade sig in i min mun sprang jag ett tröskelpass med lite längre fartinslag. Det blev 10-12-10-5 minuter med 75 sekunders gåvila mellan. Det är något som inte riktig stämmer just nu för mig. Det känns inte kul och kroppen ger mig inget gensvar. Men jag biter ihop och jobbar mig igenom svackan.

Det är ny vecka nu och nya möjligheter att få kroppen att samarbeta. Jag börjar med energigörande dejt med två träningskompisar. Även om fokus nu mer ligger på god mat och dryck.

4 kommentarer:

 1. Det låter som en bra sommar, tycker jag, med lite blandade aktiviteter! Dom där svckaorna kommer lite då och då och man får kämpa sig igenom det hela. Antingen släpper det inom en snar framtid eller så kanske man får lägga skorna på hyllan en liten stund och få distans till det hela och under den tiden göra lite annat. Man brukar "hitta" tillbaka till löpningen på det ena eller andra viset till slut och jag är övertygad om att din kropp kommer att samarbeta bara den får lite tid på sig!
  Hoppas att din dejt var härlig och gav en massa energi! Förresten... blev det ngn orientering igår kväll? Jag jobbade hela kvällen...

  Ha en härlig dag och vecka så hoppas jag att vi hörs och ses snart!

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Vilket tufft tröskelpass!! Jag som tyckte JAG körde ett tufft pass ikväll.... not :)!!

  Hoppas det släpper för dig snart, jobbigt när man är mitt i en svacka. Det enda man vet med säkerhet är att man kommer ur den igen!

  Kämpa på!

  SvaraRadera
 3. Maria: Tack för dina uppmuntrande ord. Ja till OL!!!! Helt såld på det just nu :-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Carina: Det går upp och ner och just nu försöker jag ta mig upp ur gropen. Går sakta men säkert :-)

  SvaraRadera