onsdag 22 februari 2012

Improvisationsteater

Igår var planen att köra tröskelintervaller i Hagaparken på gångvägarna där. Det visade sig att skridskor hade varit mer lämpligt än finsulade löpardosor.

Huxflux skulle vi komma på en bättre sträcka som ändå var tillräckligt lång för att det skulle vara likvärdigt.

Som vanligt kunde vi lita på cykelbanan som går längs med E4:an. Inte den roligaste men det var isfritt och hade lite backar.

Så istället för 1 x 2,5 km + 2x långa backar + 1 x 2,5 km blev det 1 x 1,5 km + 2 x långa backar + 1 x 3 km. Nästan lika bra och jag tror att vi alla blev trötta.

Det var inte en jätteangenäm resa jag hade då astman börjar härja. Den brukar komma vid denna tid på året och jag är van men det är ändå frustrerande att inte få så mycket luft jag behöver och kroppen kräver. Det är inte som att andas genom ett sugrör utan det är mer som att det sitter en stor "gråtklump" i halsen som krampar och gör lite ont.

Lite mer medicin så kommer det nog släppa får jag hoppas. Men jag är ändå nöjd. Jag fick upp pulsen och under 2/3 delar av passet så kändes allt toppen.

Illustrerar gråtklump

2 kommentarer:

  1. Vad jobbigt med astmakänningar. Trodde i min enfald att allt sånt började i och med pollen och sånt. Tänk vad lite man vet. Verkar jobbigt!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Carina: Jag verkar vara känslig mot hassel som börjar husera nu samt så verkar övergången mellan vinter och vår vara knöligt för mig. Men men jag vet om det och får anpassa mig

      Radera