lördag 13 februari 2010

Är det bra eller dåligt?

Ibland känner jag att det är så in i bängen träligt att ta mig ut och springa. Jag har inte känt det på länge men just idag, just ikväll var det ett sådant tillfälle.

Jag bara ville inte springa. Det stod 60 minuter distans på schemat så det var inget jobbigt pass. Mest mysigt men det fanns inget i kroppen att plocka fram.

Dock plockade jag på mig träningskläderna. Långsamt och omständligt kom plagg efter plagg på men tillslut tar kläderna slut och allt som behöver vara på är på. Inget att be för, bara att ge mig ut.

Som tur hade jag P med som kunde hålla humöret uppe. Men det hjälpte inte så mycket. Det var moddigt, moddigt, moddigt och tungt. Jag sprang luslångsamt och tungt. Men det blev den planerade rundan i alla fall och jag kände mig nöjd med att ha kommit ut.

Men var det ett bra pass? Hade det varit bättre att ligga kvar i soffan och ätit chokladpraliner?

2 kommentarer:

  1. Att ta sig förbi den där lilla spärren som säger "att det är mycket skönare i soffan och jag vill inte sticka ut och springa" är en typ av träning i sig.
    Även om du kanske inte tycker att själva löpningen blev något att skriva hem om så tog du dig ut och genomförde passet. Det kommer finnas med i ditt huvud och det tycker jag var det som gjorde att det var ett bra pass!!!!

    SvaraRadera
  2. Maria: Då ser jag det som en liten pusselbit av sorten "blå himmel". En bit som varken gör till eller från men som behövs för att få ihop helheten. Idag känns det bättre och det ska bli skönt att hasa runt 2 timmar. Hoppas att du fick till ditt mastodontpass. Ibland är det skönt att bara vara millöpare :-)

    SvaraRadera