torsdag 29 juli 2010

Asså, det finns gränser

Jag kommer säkert ångra mig men just nu är jag inte ett dugg sugen på att springa på Källbrinks IP i hällregn och jag har då tagit beslutet att inte springa. Jag var verkligen taggad tidigare men vädret har fått mig att tappa alla lustar som finns.

Jag kanske skulle ha tyckt det var kul om jag hade haft draghjälp men jag vet att jag kommer springa själv och helt vara solo på banan de sista 90 sekunderna (minst) då jag är den absolut långsammaste av de som startar.

Och ja, jag vet att på detta sätt kommer man inte under 40 minuter på milen och det ger mig ganska stor ångest. En väldigt fånig sak att gå och fundera över och känna att klumpen i magen växa sig större. Men just nu, just i denna stund känner jag mig väldigt splittrad och vet faktiskt inte hur jag skall göra. Jag har en liten, liten stund till att fundera över detta.

Borde springa för att få rutin men kroppen och knoppen är inte alls med på den idén. Jag pratade nyss med P och han sa att jag överhuvudtaget ringde honom för att få råd betydde att jag verkligen inte ville.

Tänk om det spricker upp till halv nio då starten går? Då är jag här med långnäsa och dumstrut.

Ångest, ångest är min arvedel.

6 kommentarer:

 1. Synd att det inte var bättre väder igår. Hade nog ställt upp om jag vetat att du också skulle kutat. Med dig som hare kanske sub20 på bana varit möjligt :-) Dessutom är ju källbrink hemmaplan för min del.

  SvaraRadera
 2. hempa10: Äsch, vilken osis. Hade jag haft en sparringpartner hade jag sprungit. Vi får synka bättre nästa gång.

  SvaraRadera
 3. Visserligen vart förhållandena fina men vill man inte så vill man inte. Ny chans finns genom Enhörna i mitten av nästa vecka.

  SvaraRadera
 4. Sussie: Jo det blev ju fint sen. Nu tar jag semester från träningen under en vecka och vandrar lite i stället och funderar över livet i stort. Annars hade Enhörna varit trevligt.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Funderar på Långlöparnas kväll. Är du "kvar i stan"? Är du sugen? Skulle JÄTTEGÄRNA springa tillsammans med dig, vi borde ju vara jämna. Vad sägs? Vi kan ju växeldra;)

  SvaraRadera