tisdag 14 juni 2011

Orienteringsdags igen!

Vi har lyckats rätt bra med att ha en orienteringsdag i veckan. Igår var vi på motionsorientering i Rudan, Handen. Vi var där för ett par veckor sedan. Denna gång gick banorna lite mer norr ut samt att de var enklare kontrollpunkter men mer vägvalsorientering.

Min plan var att vara ute en 40 till 50 minuter så jag valde en 4,1 kilometer lång bana i orange svårighetsgrad, det vill säga en ganska så enkel bana.
Gav mig av efter att ha vinkat av P och Maria. Känslan i kroppen var bra och benen lydde.
Stämplade första kontrollen utan mankemang och gav mig av mot andra. Inga problem där heller, trean satt som en smäck och så fortsatte det.

Jag orienterade på riktigt och hade ett bra flyt. Precis vad jag behövde. Få in flyt i orienteringen så jag kunde känna rätt känsla i skogen.

Efter knappa 37 minuter målstämplade jag med ett leende på läpparna. Mer orientering!

Idag känner jag av ganska så stela ben. Det tar att springa obanat i skogen. Härlig känsla.

4 kommentarer:

 1. Orange bana, som D14. Kände du dig som en fjortis igen :-)

  SvaraRadera
 2. Förresten så rycker det lite i OL-tarmen, så LK och jag ska nog köpa några Naturpass.

  SvaraRadera
 3. Leif_Ax2: Jajemensan. En lagom nivå just nu. Snart mogen för lila. Det tycker jag ni gör rätt i. Det är mysigt att springa i skogen tillsammans. Och leta skärmar. Belöningssystem på hög nivå.

  SvaraRadera
 4. Att se en orange/vit skärm i skogen kan göra en helt överlycklig! :) Du for fram som en älg i skogen och jag kände mig mest som en "kärring" som knappt vågade springa utför slänterna. Nu jäsingen ska det tränas på skogslöpning!
  Mer orientering åt folket!!!!!
  Tack för att du berättade om "Motionsorienteringen" så jag kunde följa med!

  SvaraRadera