onsdag 16 november 2011

Inspiration på hög nivå


Igår var jag på ett event av och med AXA, som presenterade nya produkter som kommer efter nyår. Men det är inte det som detta inlägg ska handla om utan om en tjej som det lyste om.

Sanna Kallur pratade om sin historia och motgångar. Men det slutade inte med det utan målet är OS 2012 för Kallur. När hon pratade om sitt mål och sin väg tillbaka från den ilskna och envetna skada hon haft sen 2008 var det med en väldigt fokuserad blick och det fanns ingen tvekan vare sig i kroppsspråk eller röst.


Den här kvinnan vet vad hon vill och kommer genomföra det till varje pris och med full spätta mot augusti nästa år. Jag gillar det!

Jag blev väldigt inspirerad och kände att även om jag inte alls är på hennes nivå (vill inte ens tänka i de termerna faktiskt) så lovade jag mig själv att med än mer fokus, driv och beslutsamhet jobba mot min dröm och mina mål.

Jag kan om jag vill!

Sanna Kallur visar styrketräning


3 kommentarer:

  1. Hade hon några idéer om varför hon varit skadat så länge?

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. MagnusN: För hård träning, för lite vila. En klassiker så att säga. Hon vilar mer nu och har dragit ner på mängden och kör mer kvalitativa pass (här kan jag tänka mig att det betyder det som långlöpare säger om att ta bort junk miles fast i en sprinters tappning).

    SvaraRadera