tisdag 13 oktober 2009

Harmoni

Efter en jobbig dag på kontoret var det skönt att sträcka på kroppen och öva pranayamas. Ikväll blev det Hathayoga som är en mycket lugnare yoga (i mina ögon) än ashtangan som bildar rännilar av svett över min lekamen. Hatha gör mig varm ända inifrån och ut men inte samma fysiska ansträgning.

Sitter nu i soffan med en kopp te och bara njuter av lugnet.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Oj vad spännande med sub40- vad är grejen - har jag missat något? Är ni ett team eller är det en egen satsning? Hur kul som helst oavsett... du får nog dra med mig på nåt pass så jag hittar tillbaka till den älskade löpningen. Sub 40 är ju ungefär hur coolt som helst att vara! Kram

  SvaraRadera
 2. Det låter så spännande alla dessa olika Yoga du gör - ska läsa på lite om vad det finns för utbud. Jag är ändå nöjd med att jag gör min "gymyoga" hoppas och tror att den är bättre än ingen yoga.

  Vi syns!

  SvaraRadera
 3. Sofy: ska skriva ett mer ingående inlägg om varför och hur. Men i korta drag en egen satsning som slumpade sig så att det precis börjat en grupp som har samma mål som jag.
  Jaaaa, vill mkt gärna springa med dig.
  Marie: All yoga man trivs med och som funkar för en själv är bra. Inge fel alls med poweryoga och vad det nu heter på de olika gymmen. Syftet är ju det samma fast det är olika vägar dit.

  SvaraRadera