torsdag 15 oktober 2009

Sub40 före 40, del 4

Ikväll var det dags för Sub40 träning igen. Fem killar och så jag anslöt till Malin och Lisa. Utdelning av reflexvästar och pannlampor (som ska testas. Återkommer om det i ett annat inlägg).
I samlad tropp och fina röda västar joggade vi bort till Haga för kvällens intervallpass. Lamporna kom väl till pass då det inte är superupplyst i parken.

Uppgiften idag var att springa ca 2,3 km från tennisbanorna upp till Koppartälten (via branta backen) och sen fortsätta bort mot "Studentbacken" (där FK Studenterna brukar köra sina backintervaller) och slut vid huset där det bor en hög med musiker. Efter det joggade vi tillbaka till backens fot och brassade i 300 meter upp för allt vad tygeln höll. Jogg ner till huset igen och sen var det 2,3 km tillbaka till Tennisbanorna.

Det gick ok fram till hålet i berget (en grotta som jag inte kommer ihåg namnet på. Det grävdes ett hål från toppen av berget på 1700-talet (?) av någon anledning. Borde nog ta reda på mer om Hagaparken) på vägen tillbaka men sen sa det tvärstopp och jag stannade. Andades några djupa andetag och var rejält sur på mig själv för att jag kroknade. Lisa peppade och vi körde igång igen. Väl framme hos de andra joggade vi hem igen.

Ingen bra kväll men när jag tittar på tiderna ser de helt ok ut och min känsla nu efter är revangelust! Jag ska fixa den där intervallserien en dag!

Jag hoppas att det bara var att jag hade en dålig dag så att det inte är så att jag inte är av det rätta virket. Nytt försök nästa vecka men däremellan Tjurruset.

Bild från tidningen Grottan, på just nämnda grotta

8 kommentarer:

 1. Klart du är av rätta virket! Det visar ju om inget annat din revanchlust :-) Nästa gång sätter du serien!

  SvaraRadera
 2. Ska jag säga att du är vek :-) Näe, det här fixar du!!

  SvaraRadera
 3. Du, om någon, är av rätta virket!

  SvaraRadera
 4. Frågan är vilket virke man ska vara gjord av? Eken är hård, enen är seg, bambun är lätt osv. Du är såklart gjord av björk! Tämligen hårt och segt och ett virke som står pall för det mesta :-) Själv har jag en förkärlek för spruce och brazilian rosewood.

  SvaraRadera
 5. Brum: Tack. Jag ska göra mitt allra bästa att vinna över den serien :-)

  SvaraRadera
 6. Leffe: Klart du får säga att jag är vek...snart är det Bore Cup....ska jaga dig järnet! :-)

  SvaraRadera
 7. Maria: Raring. Kanske anlitar dig och P för att hara mig runt kullen :D

  SvaraRadera
 8. Anonym: Du har ju helt rätt. Björk...högt brännvärde :-) Gran och Rosewood, vackra träd.

  SvaraRadera