söndag 25 oktober 2009

Träningsläger bokat

Nu börjar bitarna falla på plats. Under vecka 12 kommer den dynamiska duon Ellinor och Maria åka ner till Portugal och Monte Gordo. Båda två har varit där ett par gånger var och en för sig och i år bestämde vi oss för att slå våra påsar ihop.
Jag hade visserligen chansen att åka med FK Studenterna ner men dels ville jag åka med Maria och dels ville jag bo på sådant sätt att jag skulle slippa tänka på mat. Jag är lat av naturen och är jag på träningsläger känner jag inte för att ställa mig att laga mat eller att handla mellan träningspassen. Då vill jag sova, sola eller vila.
Vi hittade ett hotell med halvpension. Kan bli en hit, kan bli kalkon.
Vi funderade också på om vi skulle åka med Spring Time men vi tror inte vi kommer utnyttja deras fysiska helpension i den utsträckningen.I informationen om hotellet står det att det finns möjlighet att lära sig dansa Line dance...hm... De har gym(bra!), tennisbanor (nja)och minigolf(koncentrationsträning). Det låter bra på pappret. Hoppas att det är det i verkligheten också. Skönt ska det bli att åka dit.

2 kommentarer:

  1. Ja, det ska verkligen bli skönt! Att dessutom få sällskap av världens bästa Ellinor gör ju saken bara ännu bättre! Vi kommer vara hejare på Line dance när vi kommer hem! :o)

    SvaraRadera
  2. Kommer bli guld. Solbrända, vältränade och vässad form...

    SvaraRadera