måndag 9 november 2009

Shop 'til you drop


För att vintersäsongen ska kännas mörk, kall och lång har jag handlat lite träningsattiraljer. Både på hemmaplan, via nätet och med kurir.
Bästa Maria köpte ett par Lunarglide åt mig när hon var och satte pb på maran i NYC. Mycket snygga!!!Själv handlade jag ett par gamla ( i bemärkelsen de har varit ute på marknaden ett bra tag) Trailfox för att klara vinterns klet och smet. Passade då på att införskaffa vantar och kompressionsstrumpor. Ja, jag har fallit för trycket och hoppas att de ska hjälpa mot mina Restless legs som dyker upp med jämna mellanrum.

Inte med på bild är en underställströja och ett linne att styrketräna och yoga i.

8 kommentarer:

 1. Åh, jag vill också ha nya skor. vad avis jag blir!

  SvaraRadera
 2. Det är alltid kul med nya skor. Och dessutom var de verkligen sköna. Tänkte provspringa dem ikväll och se om de är lika sköna då.

  SvaraRadera
 3. Om det är dom svarta du testar ikväll så vill jag veta hur dom kändes! Jag älskar mina!!! Iaf dom vit/orangea, eftersom jag inte testat mina svarta ännu. :-) Mycket annat snyggt du införskaffat! Men du.... kan du berätta för mig varför dom gör terrängskor vita!? Hur länge är dom vita, liksom???

  SvaraRadera
 4. Omdöme kommer om de svarta i separat inlägg. håll ut!

  SvaraRadera
 5. Snygga NIKEISAR ;) Jag ser att du kör ett par puma också. De är också snygga jag har ett par rosa som jag springer i. Det tog emot i mitt nikehjärta när jag köpte dem men viktigaste är trotsallt att min kropp mår bra. Och den ville springa i puma.

  SvaraRadera
 6. Åsa: Jag kör nog mest i Puma. både Trailfox och Eutopia. Korta tävlingar eller intervaller blir det Roadracer. Nike Lunarglide köpte jag för att jag hört så mycket gott om dem. Jag hoppas att ska bli bra.
  Och du....rosa dosor är grymt!

  SvaraRadera
 7. "Passade då på att införskaffa kompressionsstrumpor. Ja, jag har fallit för trycket..." Hmm, låter lite oroväckande om man stupar pga strumporna... :-)

  SvaraRadera
 8. Erik: Liten tuva och så vidare :-)

  SvaraRadera