fredag 26 februari 2010

Sökes: Testloppshare

På söndag ska jag springa ett testlopp på 30 minuter. Finns det någon som är sugen på att sparra mig?

Jag hoppas kunna hålla ett för mig relativt högt tempo på cirka 4:10-4:15 minuter per kilometer. Jag kommer inte kunna vara social under passet men kommer vara pratbar efter.

Så om cirka 7 kilometer låter lockande meddela mig!

PS Om det är glashalt och galet väder kommer det bli inställt.

10 kommentarer:

 1. ..om jag ändå var stabil på det tempot, då hade jag lätt ställt upp. Som det är nu så skulle ju du bli min hare istället ;)

  SvaraRadera
 2. hej Ellinor, kan vara så att jag kan sparra dig om vi sticker ut på morgonen, helst redan vid 9:00 (innan jag åker till fjälls)jag kör f.ö. samma pass själv på Lördag :-)

  SvaraRadera
 3. Annars kan nog min bättre halva ställa upp :)

  SvaraRadera
 4. Miranda: Jag tackar för erbjudandet men jag harar väldigt gärna åt dig en annan dag. Jag tror att på söndag kommer jag vara ganska fokuserad (om nu min vad vill vara med. Stödstrumpa på) men följ med i alla fall. Du kanske har mer fart än jag.

  SvaraRadera
 5. Mattias: Jag behöver vila vaden imorgon och inte hårdköra med den. Annars hade jag varit på. Jag håller tummen att det går kalas för dig!

  SvaraRadera
 6. Per: Självklart får du hara. Fick för mig att du inte hade ngn löpning då. Men allt hänger på mina vader och underlag.

  SvaraRadera
 7. Tjohej Ellinor, menade såklart inte att jag skulle dyka upp och sakta ner dig redan nu på söndag. Men jag kommer ihåg har-erbjudandet till någon dag när det behövs :)

  Lovar att boosta mig så jag kan hjälpa dig som hare någon dag, känns dock långt borta... :)

  SvaraRadera
 8. Miranda: Snart kommer ett erbjudande som innebär lite pepp, harning och jobbigt pass

  SvaraRadera