torsdag 24 juni 2010

Att leka coach

Igårkväll hade jag stämt träff med Petra för ett litet intervallpass i Hagaparken. Jag tänkte visa ett av våra pass vi kört med Sub40 för att ge en idé hur det kan se ut.

Jag såg att Petra kört lite korta intervaller så jag tänkte bjuda på ett pass som jag tycker är grisjobbigt men ändå hanterbart. Det är 2x2,5 kilometer med en backintervall mellan de två.

Vi körde en lugn uppvärmning och ett gäng löpskolningsövningar samt 2 stegringslopp.

Sen var det bara att köra igång. Petra få berätta närmre om passet själv men jag trivdes väldigt bra som pådrivare och pepare. Kanske skulle ha den kariären efter mitt mål är uppfyllt?

Det var kul att få visa upp Hagaparken och det här passet.

6 kommentarer:

 1. Du gjorde ett kanonjobb som peppare och inspiratör! Du har definitivt talang för detta! Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Jag har nu kört 3st pass med gruppen och alla har varit apjobbiga. Jag som trodde jag körde hårt på egen hand, ack vad jag bedrog mig. Antigen kommer jag bli i kanonform, eller så blir jag skadad eller utbränd :-)

  Som peppare och påhejare är du nog rätt oslagbar! Synd bara att du inte kan peppa dig själv lika bra, om man nu ska hitta något negativt.

  SvaraRadera
 3. Petra: Tack! Jag hoppas att jag får öva mer på dig :-) Kram!

  SvaraRadera
 4. Leif. Ja träningen har kommit i en annan dimension efter Sub40. jag har gått ner i mängd för att klara av träningen men hoppas kunna jobba mig uppåt lite igen under sommar och höst. Att springa 5 ggr i veckan. Det känns lagom. Men jag tar det långsamt och lyssnar på hur kroppen känns.

  Jo, jag ska nog öva på att peppa mig själv. Men det är svårt när Fröken Negativ sitter på ena axeln och kraxar

  SvaraRadera
 5. Ellinor: Heja dig - alltid skojigt att prova något nytt, och det verkar ju som att petra var nöjd!!
  Ha en fin midsommarhelg nu! :)

  SvaraRadera
 6. DrAnnika: Hoppas du fick en bra helg även du med en skvätt grodhopp och snaps. Att prova på nytt: Funderar på att gå på en afroklass i sommar.

  SvaraRadera