tisdag 8 juni 2010

Ett rop på hjälp!

Jag har fått mitt träningsprogram för de första två sommarveckorna. Det är ett tufft program men inte helt omöjligt att genomföra.

Det är dock ett pass som jag känner mig lite orolig för och det är torsdagens pass. Ett banpass som ska springas i 12 och ett halvt varv på bana. Där varannan 200-ing ska köras lite snabbare och varannan lite långsammare. Min måltid på dessa är 41-51 sekunder.

Är det någons om vill prova på detta pass och hara alternativt springa jämt (så vi kan peppa varandra)? Min vanliga vapendragare har lämnat landet och är inte tillgänglig.

Stadion är upptagen men jag kan ta mig till vilken bana som helst i Stockholm.

Mina spajks (men jag kommer inte använda dem på torsdag)

14 kommentarer:

 1. Sorry Ellinor, just denna veckan vill jag inte köra ett sådant tufft pass. Viktig tävling på måndag. (Låtsas som om om jag skulle kunna sparra dig på 200-ingar...)

  SvaraRadera
 2. Leif: Vad synd. Jag tävlar på lördag men det är ingen viktig tävling utan bara ett snabbdistanspass.

  SvaraRadera
 3. Önskar att jag kunde hjälpa till, men jag är ju alldeles för långsam :-( Kanske kan stå bredvid och heja på?!

  SvaraRadera
 4. Petra: Snart så kommer vi tampas tillsammans, axel mot axel...

  SvaraRadera
 5. Ellinor, hur menar du nu då? Inget ont om Petras utveckling, hon gjorde ju en utmärkt maradebut, men ni tävlar lixom inte i samma division :-)

  SvaraRadera
 6. Leif: Inte än men om Petra satsar på milen och kortare distanser så tror jag att hon kan komma ner mot 42 min på milen.

  SvaraRadera
 7. Om du tar dig till Göteborg, så är jag med... Men det kanske är i längsta laget;)

  SvaraRadera
 8. Det låter som ett trevligt pass. Om du kan springa lite senare på kvällen så kan jag haka på. Helst runt fotbollsplanen på Karlberg, den är 400m, men om grus inte går bra kanske Kristinebergs IP är funkis.

  Jag har inte följt din blogg vilket gör att jag har dålig koll på din förmåga just nu men jag ligger lite under 40 på milen tidsmässigt så det borde bli helt okej.

  SvaraRadera
 9. Vecka 29 är jag i Stockholm och kan hara dig på vilket pass du vill. Kan man fortfarande springa på KIP? Annars hittar du mig med all säkerhet runt Kungsholmen.

  G-man

  SvaraRadera
 10. Lena: Det var en trevlig inbjudan men en aning för långt. Ska komma ihåg den om jag gästar Götet. :-)

  SvaraRadera
 11. Ludvig: Vad är senare på kvällen? Kalleberg funkar bra. Det borde gå att dela varvet på mitten och få ca 200 meter i alla fall. Fotbollsplaner är väl symetriska? ;-) Min förmåga är sämre än din så om du klarar av att ligga lite långsammare än vanligt. Maila mig om du är intresserad!

  SvaraRadera
 12. G-man: Ska kolla om jag är i stan då. Det är nästan löpbart på Krillan. Inte fint, inte mjukt men det funkar. Annars kan jag visa dig fina intervallslingor i Haga.

  SvaraRadera
 13. Ja, du får gärna valla omkring mig när jag är i stan. Kommer bo ca 300m från krillan. Jag droppar en rad när jag kommer upp.

  SvaraRadera