tisdag 24 augusti 2010

Och där är hon igång!

Första arbetsdagen efter semestern bjöd på ett styrkepass på morgonen och ett löppass med en del löpskolning på kvällen.

Nu är inte foten bra. Det gör fortfarande ont i hälen men visst är den bättre. Dock har jag beslutat mig för att inte tävla på lördag eller under Stadion Open (men där ska jag räkna varv) samt att inte köra löpning. Här kommer min PB (personliga bromskloss) gå i taket när jag berättar att jag ska lufsa runt Bellman på torsdag med jobbet. Jag vet att det är urbota dumt och att jag riskerar saker.

Styrketräningen blev kort men intensiv på boll för det mesta. Det går finfint att göra tung träning med bara kroppsvikt och lite redskap som skapar obalans.

Löpningen på kvällen gick ganska så bra men det gjorde ont i hälen efter en stund. Det var väldigt roligt att instruera löpskolning för ett gäng hugade Smurfar.

Nåväl, det går att träna andra saker än just löpning och det får vara fokus på det ett tag framöver.

Suddig, men hon rör på sig i alla fall.


10 kommentarer:

 1. Åhhh, man kan inte locka med en kamp mot Leif_A på startsträckan :-) Om jag nu ska ta den.

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det häftigt hur jobbiga passen kan bli trtos att man nästan enbart använder sin egen kroppsvikt?! Tråkigt det där med foten dock, hoppas den inser sitt bästa och läker ihop fort nu!

  SvaraRadera
 3. Leif: Jag ska heja på dig, Som det ser ut nu så kör jag sista stäckan. Och du...första sträckan är bara 4900 m ;-)

  SvaraRadera
 4. Andréa: Funktionell styrketräning är det bästa (tycker iaf jag). Ska få foten kolla seriöst idag. Håll tumme.

  SvaraRadera
 5. Nåja, var det inte 4920m :-). I vilket fall som helst var det skojsigt med min tid från 2008 som var 19:59. Sedan tar jag nog inte startsträckan eftersom jag blivit småsnorig. Du får springa ifrån mig någon annan gång.

  SvaraRadera
 6. Jag sällar mig till PB aka Personliga Bromsklossar, i st f Personal Best (fasicken vad många frkrtngr det blev).

  Jag inser att man har en stämpel på jobbet som Löparen el Den Som Alltid Tränar, och att det är därför kan kännas ytterligt svårt att göra dem besvikna pga ngt "fjuttigt" som inte ens föranlett sjukskrivning, men det är en dålig ursäkt för att inte stå på sig och välja det som är klokast ur hälsosynpunkt - även om det skulle leda till ett icke fulltaligt lag.

  Å lura inte dig själv med att du kommer att lufsa runt när du väl har fått på dig nrlappen och alla jobbkamrater hejar på.

  /Luttrad LagkapteN med i snitt sju inkastade handdukar/stafett

  PS. Varför fick jag "Retard" som kontrollkod att skriva in :-?)

  SvaraRadera
 7. Leif: Jag kommer och hejar men står på sidan. PB, naprapat och nu LN som sätter mig i hundgården. Då kan jag bara inte springa. Jag ska var klok och lyssna på de som förstår.

  SvaraRadera
 8. LN: Du är klok och du har helt rätt när det gäller stämpeln. Men efter att ha varit hos Jonas har jag skickat mail till laget och avsagt mig sista sträckan. Men heja och äta picknick tänker jag göra. Kan ju vara godis i korgen :-) Tack för dina ord.

  Ang ps...ja vad säger man? :-D

  SvaraRadera
 9. Personilga Bromsklossen26 augusti 2010 08:23

  Eftersom jag hade fått meddelande från dig om "inte start" i Bellman innan jag läste det här så kommer inga förmaningar! :-)

  Helt rätt av avstå! Du är klok som en bok!

  SvaraRadera
 10. PB: Jag motade Olle i grind och berättade det snabbaste jag kunde :-) Jag är inte klok. Det är mina PB:ar som är det. Men jag är ganska lydig

  SvaraRadera