tisdag 10 augusti 2010

Semester och lätt skadad

Har kommit hem från en fantastisk vandring och är laddad som bara den.

Innan jag började semestern hade jag lite känningar i vänster hälsena/häl och jag trodde att jag skulle kunna vila bort den när jag vandrade.

Tyvärr är nog inte vandringskängor det snällaste mot ömmande senor så allt blev bara värre. Så nu är det alternativ träning som gäller ett par veckor. Lite typiskt men det är så det kan bli då jag vill mer än vad kroppen tål.

Under jämtlandssemestern var jag och maken en dag i Vålådalen och jag blev helt begeistrad över omgivningarna och själva fjällstationen. Helt perfekt för ett träningsläger.

Så nu planerar vi för fullt att åka upp i september under en förlängd helg och springa oss blå i myrarna.

4 kommentarer:

 1. Aj, vad tråkigt det här med hälsenan var. Hoppas verkligen du får ordning på den snart.

  MVH

  SvaraRadera
 2. Alltid lika tråkigt med skador, men ibland kan man kanske behöva lite småskavanker för att dels lära sig njuta ännu mer när man väl är oskadad och dels för att det ibland är bra med lite extra alternativ träning..

  Hoppas dock det inte håller i sig för länge så att du får njuta av att springa på myrarna!

  SvaraRadera
 3. Lennart: Tack för dina ord. Jag hoppas och tror att det blir en kort skada. Med voltaren och excentriska ska jag få bukt med "skiten"

  SvaraRadera
 4. Andréa: Jag försöker se det precis på det sättet. Att det var välbehövligt med en liten skada för att kunna bromsa in och ta nya tag. Imorgon ska jag spinna och jag hoppas att jag har något slags rundtramp kvar. :-)

  SvaraRadera