onsdag 20 oktober 2010

Spring med "tolvans snyggrupp"

Idag fick jag äran att springa mitt pass med tolvans träningsgrupp i Studenterna och jag fick betala i natura genom att hålla i löpskolningen.

Det var kul och stärkande för kropp och själ. Efter det delades gruppen in i en snabbgrupp och en snyggrupp. Jag valde den sistnämda. Hellre snygg än snabb. Eller hur det nu var.

Det var 6 personer stark grupp som trotsade höstmörkret och sprang 50 minuter progressiv löpning på två av Radiohusvarven.

Det var tipptoppskönt att vara med i grupp och få inspiration och energi av andra. Jag agerade kvast-Hilda då min klocka inte ville vara med utan klagade på lite batteri. Inte lite krav den klockan ställer på mig.

Så klocklös körde jag med under 7 kilometer sen sa jag adjö och vinkade av gänget som fortsatte genom kvällen. Det var riktigt skönt att inte ha koll utan bara flyta med och bara koncentrera mig på att andas, flytta fötter och njuta. Prova det om ni inte redan gör det!

Medan jag väntade på att alla skulle komma tillbaka gav jag kroppen en rejäl stretch a la yoga och klappade om den för väl genomfört jobb.

2 kommentarer:

  1. Men Ellenor, du är ju både snygg och snabb!! Hade behövts en kloning där minsann :). Bra att du tar hand om kroppen med rejäl stretch efteråt, den kommer att tacka dig.

    SvaraRadera
  2. Carina: Äsch, smickrare där ;-) Ibland behöver man klappa om sig extra

    SvaraRadera