lördag 30 oktober 2010

Träningsvärk

Ja, jag erkänner. Jag har träningsvärk. i ryggen och axlarna. Hur kommer det sig?

Jag körde evinnerligt många "Vridning över boll" igår på cirkelträningen. Det var en ny övning för kvällen och jag ville så gärna att alla skulle göra rätt. Jag tror jag gjorde 20x80 sekunder. Jag får skylla mig själv.

Imorse, tidigt, tidigt för att vara en lördag gav jag mig ut på 20 minuter löpning. Jag trodde jag skulle vara ensam som tränade en oktoberhelgsdag klockan 6:45. Men se, det var flera knäppisar ute och luftade springdosorna.Det känns tryggt att inte vara ensam om galenskapen. Rundan gick bort mot Kristineberg och sen genom Rålis där jag körde en extra krok för att få ihop tiden.

En benstyrka avslutade morgonträningen och jag var beredd på frukost och ris, gren och skräpdragande på landet.

Sitter nu och väntar på att elden ska falna och inser att det är väldigt rofyllt att stirra in i en brasa. Jag blir som hypnotiserad. En meditation kanske?

3 kommentarer:

  1. Härligt, känns som att det är folk ute och skubbar oavsett tid på dygnet :) Kul! Brasan lät underbar, har ni öppen spis hemma? *Avis*

    SvaraRadera
  2. Petra: Överallt och hela tiden en massa löpare :-) Det var resterna av en rishög som brändes på landet. Tyvärr ingen brasa hemma vid.

    SvaraRadera
  3. Men är inte träningsverk det absolut bästa bästa som finns?

    SvaraRadera