måndag 11 oktober 2010

Veckans plan

Denna vecka kommer tvåtimmarsvallen att sprängas. Jag har 125 minuter att härja runt med.

Min plan är att köra 35 minuter löpning imorgon i skogen och sen ett pass på onsdag eller torsdag beroende på när det blir dejt. Och då har jag 40 minuter att springa.

Helgen kommer jag att spara ett långpass till. 50 minuter i terräng vill jag köra. Jag längtar redan.

Annars blir det yoga, styrka och ett pass vattenlöpning på programmet.

Var nere på gymmet i kväll och träffade på en löpande granne. Han är också skadad/på väg från skada och vi kom in på vila och hur mycket svårare det var att vila när det inte finns löpning i programmet.

Jag har haft svårt att vila under skadeperioden och bara kört på. Som min kloka vän, tillika Personlig bromskloss sa idag. "det är just, då vid skada, som kroppen behöver lite extra vila.... att låta den få stressa av och läka i lugn och ro...". 

Kanske skulle leva som jag lär och vila imorgon?

6 kommentarer:

 1. Skönt att läsa att du är på väg tillbaka! Själv är jag mer än glad att numera vara officiell medlem i sub40-klubben efter 38:46 på Hässelby igår!

  SvaraRadera
 2. Säger som Staffan. Kul att se att du är på väg tillbaka.

  Blir terränglöpningen i Skavlöten i helgen? Om jag inte hade haft mitt sista långpass så hade vi kunnat ta en tur tillsammans.

  MVH

  SvaraRadera
 3. Sakta men säkert, steg för steg...

  SvaraRadera
 4. Staffan: Det var kul att läsa. Vad roligt att du äntligen har en tid! Snyggt jobbat.
  Jo det går framåt och snart är jag nog tillbaka i full träning.

  SvaraRadera
 5. Lennart: Vi får ta en tur när du är tillbaka efter jag är i full träning. 30 kilometer är überlångt för mig men kanske en bit i alla fall :-)

  SvaraRadera
 6. Katarina M-I: Ja just nu kör jag på säkerhet. Flytväst, livrem och hängslen. Vill inte ha tillbaka skiten. Pyttesteg är mitt mellannamn just nu :-)

  SvaraRadera