onsdag 3 november 2010

Naken på Djurgården

Nu är ni allt nyfikna om jag sprang näck på Kungliga marker. Nästan. Jag hade glömt min klocka i morse hemmavid så helt i blindo körde jag pass med Studenterna.

Även i kväll sprang jag med Pelle Dussins grupp och planen var att köra 75 minuter distanslöpning på Tjejmilenbanan med 4 stycken tusen meters intervaller på väl valda ställen. Ansträngningen skulle vara runt mara. Eller typ 20 sekunder långsammare än halvmarafart (om man kör med kilometertider).

Det är lite speciellt att köra utan att veta vare sig fart, puls eller sträcka. Allt blir spontant och det är bara att åka med tåget. Inget att be för bara att göra.

En skön kväll med ett härligt gäng. Jag känner mig glad över att få vara en i massan just nu och bara plöja på. Och stämningen i gruppen är positiv och glad. Precis vad jag behöver.

Ikväll blev det totalt 80 minuter och 15 kilometer. På slutet klämde jag en sprintbacke, då vi övade på det. Kan konstatera att jag gjorde rätt i söndags.

Nu blir det sova 5 kvart i timmen för att orka den långa flygresan till Melbourne.

Ta hand om er och hälsa glatt på alla löpare ni möter så hörs vi om ett par veckor eller så.

4 kommentarer:

 1. Underbart att höra att du är igång och kan springa ordentligt nu!
  Vi hoppas fortfarande på dig tjejen och finns här om och när du behöver oss. Har träffat maken din mer än dig den senaste tiden - men han håller mig underrättad :-).

  Ha ee jättebra resa tjejen!
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 2. Ha en underbar resa!! Kul att läsa att du har kommit upp i så pass långa distanser nu. Låter som du verkligen är på gång igen!!

  SvaraRadera