torsdag 16 december 2010

Gott och blandat

De senaste dagarna har det varit yoga och styrketräning på programmet och en släng crosstraining. Detta då mitt ena underben triskats en del.

Rent ut sagt har det efter stilla sittande gjort sketaont. Det började redan under intervallpasset i måndags och idag på morgonen var jag på undersökning och fick lite råd och dåd. Det är helt klart en överansträgning som inte hunnit bli en inflammation. Jag ska testspringa lite lätt i kväll och se om det hjälpt. Så framöver blir det lungt på löparfronten. Gör det inte för ont kan jag springa men jag tänker köra en hel del alternativt så som spinning och cross. Jag tar inga risker. Just nu ska jag bara få igång hjärtat och blir träningstålig.

Steg för steg mot målet!

4 kommentarer:

 1. Men vännen... märker nu att vi hörs för sällan eftersom jag inte visste att du har ont....
  Nu är det dags för mig att bättra mig där!
  Låter iaf som om du är klok och tar det lugnt med det som gör ont och det är bra!!!!!
  Tålamod ger resultat och jag hoppas att du är pigg och rask väldigt snart!!!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Trist att ha ont, men du är så klok!! Jag kände av framsida på ben idag men tänkte att efter idag får jag vila så idag kör jag... inte speciellt klokt.

  Skönt att du hann hindra överansträngningen från att gå över i inflammationsstadie. Borde ju snabba upp läkprocessen. Hoppas på det!!

  SvaraRadera
 3. Maria: Det var en snabb historia. Ont på måndagen och torsdag hos kiropraktor som fixa och donade. Gav mig klartecken att springa lite igår och jag gjorde det utan känning. Idag på morgonen en liten aning att jag har krampande muskler. Fick med mig en massa egenvårdsövningar så här ska det masseras, rulla foam roller och gummibandsträna. Så det är inte lätt att hänga med i Es ontsvängar :-)

  SvaraRadera
 4. Carina: Ibland är jag löjligt försiktig och ibland bara kör jag (så som slämsäcken) och alltid går det snabbare med läkning och jag tappar inte så mycket när jag är löjligt försiktig. Konstigt! ;-)
  Håll koll på framsidan av benet. Stretcha vaden mkt och massera så hjälper du benet.

  SvaraRadera