måndag 13 december 2010

Intervaller - Tjoho!

Som mitt tidigare inlägg antyder så har jag bestämt mig för att hänga kvar vid min dröm och se till att den går i uppfyllelse.

Jag ska subba förti!

Idag gick jag inomhus och körde tröskelintervaller på löpband. Det gick bra. Det vill säga jag fick den träningseffekt som jag önskade även om farten inte var något att skriva hem om. Ganska deprimerande kan jag också uttrycka det men ändå känner jag mig tillfreds och glad efter passet.

Jag är på gång uppåt.

Men åter till dagens pass. Det blev 3x2 kilometer med 2 minuter joggvila mellan. Farten satte jag till 4:40 per kilometer. Det var verkligen kontrollerat jobbigt. Jag kunde hålla ut för att jag visste hur länge jag skulle springa.

Imorgon fortsätter jag min yogaresa och hoppas att jag hittar andningen igen.

10 kommentarer:

 1. Kul att du fortsätter att satsa på din dröm. Lycka till! Söt säl, förresten!

  SvaraRadera
 2. Härligt jobbat, Ellinor!!!!
  Jag tror på dig och jag vet att du snart är helt på banan igen!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tjoho!!! Vad roligt att läsa att du borrar ner huvudet och kör igen!! Jag är din största fan!!!

  SvaraRadera
 4. Yeay!! Jag tror också på dig! Grymt impad av hur du skött rehabträningen och tålmodigt jobbat dig tillbaka! Jag ser (läser) och lär...

  SvaraRadera
 5. Jag tror mycket på de här längre intervallerna, kör själv 3x2km ibland fast det var ett tag sedan nu. Om ett tag kommer det att gå mycket snabbare än 4:40.

  Visualisera Påsksmällen våren 2011, en stark Ellinor springer i jämn hög hastighet med hög höft och hög kadens och passerar 5km på 19:50. Med fortsatt fokus på tekniken orkar du sedan hålla tempot och du orkar pressa på de sista två kilometerna och klipper målsnöret i vårsolen på 39:49...

  SvaraRadera
 6. Trail-Sofi: Tack! Känner att jag inte kan ge upp ännu. Sälen är en sjölejonunge som letade efter sin mamma som troligtvis dött. Lite sorgligt men naturens gång.

  SvaraRadera
 7. Maria: Tack! Nu ska tanten bara hålla hela vägen :-)

  SvaraRadera
 8. Carina: Dina ord gör mig än mer taggad! Här ska det plösas i snömodden

  SvaraRadera
 9. Cilla: Härligt! Vi får inspireras av varandra. Ska komma på bergspasset i januari PS. Har Sanna nya skidor nu? Såg en lapp om det på RS :-)

  SvaraRadera
 10. Staffan: Jag hoppas på de intervallerna oxå. Ska förlänga dem succesivt så att det blir uppåt 9-10 km totalt (alltså inte per intervall) och även kräma upp lite på farten.
  Påsksmällen 2011 har även barmark i mina tankar :-)

  SvaraRadera