söndag 9 januari 2011

Vårkänslor!

Vilket underbart väder idag. Solen lyser och det plaskar behagligt i stuprännorna. Det är helt underbart att få blöta skor när de touchar vattenpölarna.

Det blev bara en liten kort sväng idag på 25 minuter för att få ihop veckans beting. Innan hade jag varit på gymmet och kört en hel del ben och stabilitet. Det sved bra i berörda muskler.

Och idag behövde jag inte många minuter för att tjonga in i väggen. Gårdagen tog många kalorier och jag var slarvig med att mata kroppen. Jag får skylla mig själv och jag måste vara vaksam så det inte händer för ofta. Då kommer jag bli förkyld allra minst.

Under trettonhelgen har det varit blandad träning men mest löpning faktiskt. Det är härligt att börja komma tillbaka till marschlängd på passen och veckototalen. Jag känner att det är en vecka kvar av rehabiliteringstänket. Sen kan jag släppa det och köra enligt ett "riktigt" träningsprogram.

Dock har jag kvar att slipa på långpass länderna men där är jag inte stressad alls. Har tänkt att inte köra så långa pass nu under vintern. Dels för att tisdag och torsdag har ganska så långa pass i sig och dels att det inte är så kul med långpass på vintern i kyla och halka.

4 kommentarer:

  1. Ja, visst var det fantastiskt väder idag!! Jag var ut på en långpromenad, hur skönt som helst!!

    SvaraRadera
  2. Håller med om att det är härligt med ljuset och värmen men hur mycket det än gnälls på snön i löparkretsar så är ju det underlaget tusen gånger bättre än den isbana som blir nu. Igår var det såphalt att springa!!

    SvaraRadera
  3. Staffan: Jag vet faktiskt inte vad som är värst. Modden eller isen. Här i stan är det mer modd än is som stör. Det var nästan barmark på gatorna.

    SvaraRadera