lördag 27 augusti 2011

5:a för laget

Tack vare mina snabba lagkamrater blev det en 5:e plats i Damklassen.

Min egna insats var helt okej efter omständigheterna. Jag är av slaget kvinna som inte är kompis med kroppen under en vecka eller två i månaden. I vardagslivet inga problem men att springa fort är inte att hoppas på just då.

Benen blir supertunga och det känns som dagsgammal mjölksyra i musklerna bara jag går upp för en trappa. Himla skojsigt. Eller inte.

Och det blir säkert inte bättre av att jag vet om det och tänker på det de gånger jag ska tävla eller träna snabbt.

Men det är bara att acceptera läget (men jag kommer aldrig, ALDRIG, gilla det läget).

Spottar i nävarna och tar nya tag.

Ingen snygg löpare idag. Foto: Micke Sjöblom, Zebrafoto


10 kommentarer:

 1. Hej Ellinor!
  En femte plats var jättebra. Även om du verkar lite missnöjd med din egen prestation så är det lagets resultat som räknas och du är en del av laget. Din prestation bidrog till det fina resultatet så jag vill säga Grattis till en fin prestation!!

  MVH

  SvaraRadera
 2. Känner igen känslan och förstår precis vad du menar. Jobbigt när tävlingar infaller just då :-(
  Bra med femte plats och håller med föregående talare!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att du är grym oavsett! Och snygg. Kram på dig

  SvaraRadera
 4. Hmmm, sträcktiderna visar väl att du var lagets snabbaste löpare?! Liknar den tid jag gjorde ifjol, vill minnas att du hejade när det var ca 500m kvar. Sedan går det alltid att hitta konstiga löparbilder, som bilden ovan. Nästan så man tror att det är Petra som tagit bilden. Sorry Petra, du blir aldrig någon Sven Nykvist om du i all upphetsning glömmer bort att du filmar. Blev mer en studie i grönt, gräsmatta istället för Fridas spurt :-)

  SvaraRadera
 5. Lennart: Helt rätt tänkt av dig. Och idag känns det betydligt bättre. Bellman är en rolig tillställning och det är ngt visst med stafetter.

  SvaraRadera
 6. Fit-Eva: Ibland är timingen dålig :-) Och en femte plats är inte så dumt.

  SvaraRadera
 7. Leif_A: Den första sträckan är 4,9km så lägg på en 15 s på min tid. Heja är jag bra på. :-) Klart inte Petra är som Sven Nyqvist, hon kör dogma a la von Trier. Skakig handkamera med naturligt ljud och ljus :-)

  SvaraRadera
 8. Grattis vad bra ni var!! Tyvärr missade jag er. Jag var där och hejade på ett par Linnea-gäng som också skötte sig alldeles förträffligt!

  Vilken fantastiskt härlig dag det var!!

  SvaraRadera