söndag 22 november 2009

En bra avslutning på en mindre bra vecka

Jag och maken P körde ett gemensamt pass på söndagens sena eftermiddag. Det var skönt med sällskap då det var ett så kallat uschligt väder. Vi sprang längs med Kungsholms strand och Klara sjö, sneddade över till Blasieholmen och fortsatte till Strandvägen. Vid Djurgårdsbron startade vi vår farthöjning som dagen till ära var fem stycken tvåminutersintervaller med en minuts joggvila mellan. Detta gjordes i två serier med fyra minuters mellanjogg. Sen var tiden nstan slut så vi sprang hemåt. Det var inte mycket folk i rörelse ute på Djurgården eller på Gärdet. Ett par hundägare som hukande i regnet vallade sina jyckar och önskade sig hem till soffan och en whiskey.

Passet var bra och fartökningarna kändes starka och kroppen var med. Kan bero på att eftermiddagen spenderades i landetgrannens kök med ett välfyllt kakfat och kaffe. Kolhydratladdning när den är som bäst!

2 kommentarer:

  1. Hej Ellinor! Har egenligen inga kommentarer om ditt blogginlägg men ville bara berätta att jag bloggat lite om din blogg idag.

    http://roadrunner40.blogspot.com/2009/11/sub40-efter-40.html

    SvaraRadera
  2. Åh jag känner mig väldigt hedrad och löjligt glad :-)

    SvaraRadera