lördag 9 januari 2010

Dagens andra pass

Idag blev det två pass för att schemat ska gå i hop sig. Inget jag blir ledsen över. Gillar ju att träna. Planen var att springa 50 minuter med 2 x 5 minuter tempolöpning. För mig är tempolöpning en stegring av farten upp till tröskel/strax under tröskelansträngning. Inte speciellt jobbigt på pappret men idag kändes det kallt, ruggigt och jag var helt enkelt inte så inspirerad.

Men uppklädd till tänderna gav jag mig ut, bort mot Haga parken där detta skulle ske. Jag hade lovat mig själv att det gjorde inget om tempodelarna inte blev av men som vanligt, väl uppvärmd så vill jag genomföra passet så som det står i schemat.

Idag hade jag lånat makens Airtrim för att luftrören inte skulle bli kalla. Jag ska erkänna att jag var skeptisk till denna tingest (och då inte bara för att den ser helt galen ut. Tänk er The Snowths som doar bakom Mahna Mahna. Precis så ser jag ut) men det kom på skam. Det var riktigt skönt med varm, fuktig luft. Visserligen snorade jag mer än vanligt men det fick det vara värt.

Ganska likt, va?

11 kommentarer:

 1. Är det du och maken på bilden, med vars en Airtrim??? :-)

  SvaraRadera
 2. Maria: He he svårt att se vem som är vem :-)

  SvaraRadera
 3. Tur att man provar nya saker så man har en chans att ändra uppfattning.

  SvaraRadera
 4. Haha, jag är imponerad över att du vågade ge dig ut i dagsljus med den där manicken i ansiktet! Fashionistan i mig känner ett starkt motstånd och det blir nog kvälls/nattpass om jag måste ha en sån där grunka på mig :-)

  SvaraRadera
 5. Odda: Ja men det blir dyrt. Jag har köpt mig en likadan nu :-)

  SvaraRadera
 6. Petra: Nej, nej, nej. Det var bäcksvart ute och jag var nästan alldeles själv i Hagaparken. Jag skulle nog skrämt vem som helst när jag komme ångandes och låter som Darth Vader. Jag är inte så nogräknad när det gäller utseende men jag har lite gräns i alla fall :-)

  SvaraRadera
 7. Det där måste väl vara en kakbehållare du har framför näbben, för andas går väl inte genom den? :-)

  SvaraRadera
 8. Erik: Ja, en mindre variant av de där havrebehållarna som hästar hade i gamla kåbåjsfilmer :-)

  SvaraRadera
 9. Den funkar även vid surströmmingsskiva! :-)

  SvaraRadera
 10. Erik: Men då som skydd mot doften?

  SvaraRadera
 11. Både mot doften och "maträtten"! Fast på minuskontot var det ju det där med snapsen, har inte löst det än... ;)

  SvaraRadera