söndag 24 januari 2010

Skadad

Inget allvarligt men väldigt störande och det gör riktigt ont.

Jag har fått en blåsa under vänster framfot. Den kom till under löpbandspasset i torsdags. Det lustiga var att jag kände inget i fredags utan det var som vanligt.

Igår stod jag halva dagen och det var då det kom. Smärtan. Inte i själva blåsan utan runt om. Mest ont gör det när jag går. Under löpningen så kan jag tänka bort det och det blir lite bedövat. Men visst är det ett irritationsmoment att hela tiden ha ont.

Dagens träning gick att genomföra tack vare trevligt sällskap och fokus på de tävlingsfartsintervaller som var insprängda. Det gick dock inte så snabbt som jag önskat men känner mig tillfreds ändå.

Jag hoppas att det försvinner snabbt och att jag kan njuta av morgondagen i Köpenhamn.

6 kommentarer:

 1. Usch, skador är aldrig roliga - oavsett storlek och omfattning! Hoppas på snar bättring!

  SvaraRadera
 2. Jag fick en blåsa under Gax-09 model stor(halva foten) det kändes i varje steg kan jag intyga om. Jag valde att låta den vara men på dag 3 tömde jag den och körde med Tea Tree oil då gick det lite lättare.
  Prova det kanske hjälper dig oxså?

  SvaraRadera
 3. Ufhsch! Den oväntade blås-chocken kvalar in på andra plats över "vänner och bekantas äckliga fötter på bloggar"-listan. Topp 1 för evigt: http://wennerstad.bloggagratis.se/2007/06/12/172044-lite-bilder-kanske/
  Hoppas foten blir frisk och glad fort, så du blir en hel människa/löpare igen :-)

  SvaraRadera
 4. Petra: Jag hoppas att alla grunkor från apoteket kommer hjälpa men ska springa sightseeing-tur imorgon i alla fall

  SvaraRadera
 5. Gax Staffan: Usch. Låter verklige oskönt. Jag har en liknande historia ang halvafotenblåsor men den gjorde inte lika ont. Min är redan punkterad men det gör ont runt om själva blåsan.

  SvaraRadera
 6. Frida: Multisport-Staffans blåsor kommer ingen slå. Han är ett unikum i den branschen. :-)
  Tack, ska pyssla om foten ordentligt.

  SvaraRadera