söndag 25 april 2010

Not the last bounce for me 2day

Efter att ha tillbringat lördagen och halva söndagen med att röja flyttkartonger, (Hur mycket böcker kan man läsa? (Bar 10 kartonger med bara böcker) Men herrejösses vilket mode det var sent 80-tal och tidigt 90-tal (Hittade mina gamla skolkataloger) Ihhhhhh, en spindel i kartongen!) var det dags att träffa syster och titta på Bounce. För sista gången tyvärr. De är så ruggigt bra och jag kommer sakna dem.

Efter föreställningen var jag fortfarande full av studs och tog en tur runt Kungsholmen. Jag hade hoppats på lite sol men det hade blivit lite gråkallt. Det är verkligen löparboom. Inte en meter utan att jag mötte eller sprang om löpare. En gång blev jag omsprungen men ganska snart tappade han fart och jag började äta upp avståndet. Synd bara att han vek av åt annat håll innan jag var i kapp. Fegis!

Inget långpass denna vecka heller men jag försöker att inte bli stressad över det. Det kommer fler veckor. Faktiskt redan en ny imorgon.2 kommentarer:

  1. Hade också biljett till Bounce, men jag mitt ljushuvud hade dubbelbokat så det blev tyvärr inget. Blev en helg i Åre istället...

    SvaraRadera
  2. Carina: Fast Bounce står nog högre på listan än Åre ;-) Nejdå, det låter toppen med Åre och jag förstår ditt val. Inte ens hundra dagar kvar ju

    SvaraRadera