onsdag 12 maj 2010

Är jag en fegis?

Planen för morgondagen var att åka till Oppeby i Nyköping för att springa ett 10 kilometers lopp med mål att sätta årsbästa.

Efter gårdagens träning så har jag ställt in den resan. Jag vill inte komma dit, springa ett lopp som jag inte blir nöjd över och sen försöka få tillbaka inspirationen.

Men det skulle ju lika gärna bli ett bra lopp där allt funkar.Tur är ju att större problem och beslut har jag inte just nu. Det gäller att vara glad åt det lilla. Och medan jag gläds så vilar jag i soffan.

4 kommentarer:

 1. Jag tycker du är cool som lyssnar på kroppen och skallen och ställer in när det inte känns OK. Och precis som du skriver - större problem kan man ju ha (än att arrangörerna för KH Runt satt skylten fel t ex ;-)

  SvaraRadera
 2. Jag kan nog förstå det. Att bara genomföra ett millopp är väl inte direkt någon prestation eller mål i sig för din del. Du har större mål än så, den dagen kommer när du känner att det är dags. Ser fram mot att läsa det inlägget :-)

  SvaraRadera
 3. Petra: he he...nästa chans är Milspåret. Då ska jag ta mig till start i alla fall och om inte annat öva på att springa med nummerlapp

  SvaraRadera
 4. Carina: Och som jag längtar till att skriva det inlägget. :-)

  SvaraRadera