lördag 1 maj 2010

En bra känsla i kroppen

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva detta men jag känner mig stark och energifylld. Visst har jag en vårtrötthet som många andra men det är inte på det planet jag menar.

Utan det är fysiskt. Jag kom även på att i år är det nog första året på länge jag inte varit sjuk under vintern. Vanligtvis har jag minst en träningsfri period på grund av förkylning eller magsjuka. Men inte i år.

Kan det bero på ändrad träning? Eller är det att jag inte åker kommunalt längre? Eller är det att jag äter bättre och har lagt till lite vitaminer och annat? Jag har ingen aning men jag kommer njuta så länge jag får vara frisk och kan träna. Varje träningspass ger en pusselbit till den färdiga målbilden.

Men bara för att jag skriver detta så kanske en förkylning kommer som ett brev på posten. Det är nog bäst att jag inte hämtar ut mitt paket med böcker som kommit. Fast det ska jag ju hämta ut på ICA, på modernt sätt.


8 kommentarer:

 1. Kanske en kombination av allt. Hàrligt med ny energi!

  SvaraRadera
 2. Jag tror lite som Johanna! En kombination av allt! Det hänger liksom ihop.
  Jag tror också mycket på att den förändringen du gjorde när det gäller coacher som kan stötta dig och ge dig bra feedback har gjort dig till en starkare person! Man behöver någon/några som alltid finns där och tror på en och peppar! Speciellt när det går tungt!
  Det positiva som det har medfört har nog återspeglats i hela ditt liv! Så tror jag! :-)

  Snyggt sprunget igår!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 3. Ellinor! Jag hittade hit! Himla bra sida du har! Grymt att du gick bra på 10mila, hann inte prata så mycket efter... Var lite inne i min bubbla. :) Alltid lite antiklimax efter avslutad tävling... Tror jag ska fundera vidare på min nya målsättning... Ta hand om dig! /Malin i laget

  SvaraRadera
 4. Johanna Siljehagen: Ja, det kan nog vara så. Att alla bitarna bidragit. Härligt är det :-)

  SvaraRadera
 5. Maria: Ja, det har ju blivit en nytändning som börjar ge lite resultat nu. Och våren har anlänt efter all denna halka och snö. Det kanske inte går att låta bli att känna sig stark :-)

  Tack!

  SvaraRadera
 6. Malin: Stort tack till att jag fick vara med. Jag hade hur roligt som helst.
  Och vad stark du är. Bra lopp av dig och jag hoppas att bilderna jag tog av dig på varvningen blev bra. Skickar över. Ska kolla hur träningsprogrammet ser ut framöver och försöka övertala dig att hänga med på ett pass. Skulle vara kul!

  SvaraRadera
 7. Håller med, så fort man skriver att man inte varit sjuk så trillar man väl dit... Men faktum är att jag inte heller varit sjuk den här vintern/våren, vilket varit väldigt bra för min träning. Hoppas jag förblir frisk!

  SvaraRadera
 8. Petra: Peppar, peppar...vi fortsätter vara friska

  SvaraRadera