måndag 19 juli 2010

Jag ska på läger

Men inte något löparläger även om det lockar. Jag läste om det på Lisas blogg men jag är inte rätt målgrupp och kommer kanske inte att få ut det jag vill av det.

Nej, det läger jag ska på går i helgen och är ett yogaläger, hemmavid. Jag kommer alltså bara vara på shalan under de timmar som kursen pågår. Så att kalla det läger är att ta i men det låter bra i alla fall.

Kursen är en teknikfördjupning i Ashtanga och ska bli mycket spännande att delta i.

Bild från Atmajyoti


10 kommentarer:

 1. Jo du, runt 50-60 på milen klarar du nog. Frågan är bara vad de andra deltagarna skulle säga om snabb-Ellinor dök upp :-)

  SvaraRadera
 2. Leif: Ja jo...ska vara snäll och stanna hemma. ;-)

  SvaraRadera
 3. Ohhh Yoga är något jag skulle vilja prova, men jag känner mig lika smidig som ett kylskåp så det kan nog ge vissa problem, såvida det inte finns positioner som kallas Den Döende Storken eller så :D

  SvaraRadera
 4. DrAnnika: Du kan vara lugn. Jag är så ovig att jag tömmer hela shalan på hjälpredskap för att kunna hjälpligt genomföra rörelserna. Så det är inga krav alls på att vara kautchuckmänniska.

  SvaraRadera
 5. Yoga-läger låter kanon, jag har själv tänkt att lite yoga skulle göra gott! :) Är nog en toppen kombination till löpning!

  SvaraRadera
 6. Lina: Jag hoppas att det blir bra. För mig passar yogan toppen som komplement(just nu). Det började med att jag ville bli rörligare men nu är det för att få lugnet och slippa att prestera. Bara vara här och nu med den kropp och knopp jag har just nu, i denna stund.

  SvaraRadera
 7. Karin Bj: Jag hoppas att det blir bra. Lite lugn och ro i kroppen.

  SvaraRadera
 8. Jag yogade idag för första gången på jättejätte länge!! Det är bra med yoga och det är kul med läger. Två i en liksom :-)

  SvaraRadera
 9. Carina: Hoppas att du kunde njuta av passet. Jag kan ha svårt att hitta lugnet om jag inte kört på länge. Blir mest suck och stön över min kropp som inte vill samarbeta.

  SvaraRadera