fredag 27 augusti 2010

Kistaloppet

Jag tror att min häl kommer bli bra inom en snar framtid. Så jag lever på hoppet att jag kommer ställa upp i Kistaloppet den 18 september. Jag har i alla fall anmält mig.

Det är ett nytt sanktionerat 10 kilometerslopp som går i och runt Kista. En varierad bana med asfalt, grus och inomhus, då målet befinner sig inne i Kista galleria. Jag får hoppas att det inte är för mycket rea i affärerna. Annars kommer jag aldrig komma i mål.

Utefter banan är det lovat musik och artistuppträdanden och det är uppskattad pepp medans man springer.

En del av anmälningsavgiften går till en valfri välgörenhetsorganisation så som Unicef, Rädda barnen eller SOS Barnbyar. Att ha kul samtidigt som man kan hjälpa kan inte vara fel.

Om du känner för att rösta till de tre valen en dag innan kommer det finnas möjlighet att förtidsrösta i samband med loppet. Läs mer här.

Detta blev helt klart ett reklaminlägg inser jag men jag tycker att idén med detta lopp känns fin samt att nya lopp gör mig nyfiken.

9 kommentarer:

 1. haha udda att springa både utomhus och inomhus på ett lopp det har jag aldrig gjort ialla fall. Hoppas det inte är nån rea då så du får en bra tid!

  SvaraRadera
 2. Själv satsar jag nog på Mälarömilen samma dag på Ekerö. Men det ska bli kul att läsa alla rapporter från Kistaloppet. Vad är målbilden för dig träningen under hösten efter din skadeperiod?

  SvaraRadera
 3. Jag tänkte storma in i mål en sisådär sex minuter efter dig (om lyckan är med mig). Men har de leopardmönstrat i butikerna är det ju kört, då blir det knappast sub60 :-)

  SvaraRadera
 4. julle1982: Det ska bli spännande och se om det är lättlöpt. Jag hoppas på folkligt, festligt och fullsatt. :-)

  SvaraRadera
 5. hempa10: Mälarömilen låter som ett bra substitut. Jag misstänker att det är en vacker bana med massor av natur.

  Min målbild efter skadan är att bygga upp styrka och få en bra grund så att jag kan fortsätta min resa mot sub40. Jag tror att jag inte kommer hinna springa några lopp bra tränad utan att loppen blir som träning. Jag ser våren 2011 som en toppningsperiod.

  SvaraRadera
 6. Petra: vi får snacka med tävlingsledningen om att de måste förbjuda leopardmönstrat i skyltfönstren.

  SvaraRadera
 7. Lugnt för mig. Jag tror inte jag klär i leopardmönstrat!

  SvaraRadera
 8. Leif: allt klär en skönhet...

  SvaraRadera
 9. Ja, blir det leopardmönstrat så är jag körd! Då blir det INTE sub50 ;-)

  SvaraRadera