tisdag 31 augusti 2010

Plaskålek

Igår körde jag ett 45 minuters vattenlöpningspass i Running Swedens regi. Det var en kort uppvärmning innan tre serier med långa och korta intervaller avverkades. Det var blandat med löpning, raka ben, armar över huvudet och så vidare.

Det kändes lite i kroppen efter men jag tog inte ut mig helt. Det var något som gjorde att jag inte kunde få ut max ut mig. Men en liten genomkörare blev det i alla fall.

Nu på morgonen var jag på yogashalan och körde ett Hathapass. Det liknar Ashtanga vinyasa men har inte samma flöde och klasserna är ledde. Varje rörelse kan utforskas lite extra och det finns mer tid för reflektion och tanke i det man gör. För mig är det toppen att variera min yogaträning så att jag får flera bitar att jobba med. En ny rörelse för mig var handstående. Jag provade aldrig ren handstående utan jobbade med förberedande övningar för det. Men jag tror att med lite mer mod kommer jag våga köra en ren handstående då det känns som att jag har styrkan.

Nu börjar löpbenen vilja springa lite mer. Men än är foten inte mogen för det även om det går åt rätt håll. Det är nu bara tryckömt och känns inte alls när jag går. Har inte vågat springa än för att testa. Ska vänta denna vecka har jag lovat mig själv.

4 kommentarer:

 1. Vad du är duktig som yogar! Skönt att även hälen börjar bli bättre!

  SvaraRadera
 2. Cool bild! Så vig skulle man va!

  SvaraRadera
 3. Jenny: Jag gillar yogan så pass mycket att det nästa inte längre är ett komplement utan lika viktigt som löpningen. Ja, jag hoppas massor på hälen nu.

  SvaraRadera
 4. julle1982: Jo du, en sån flexibilitet skulle vara facinerande att ha. Men jag undrar om jag själv någonsin skulle lyckas med det.

  SvaraRadera