måndag 6 september 2010

5 dagar kvar

Idag har jag varit på Löplabbet med DrAnnika. Det var inte jag (för en gångs skull) som skulle ha nya skor utan mitt sällskap.

Och idag var det första gången som bemötandet på Löplabbet tjej var proffsigt, bra och tog sig ordentligt med tid. De kanske har lyssnat lite på den kritik som florerat på bloggar, forum och i andra sammanhang. Kul!

Efter det en liten promenad och så klart fika. Jag är en fikare i stora mått. Jag skulle nog kunna fika ihjäl mig om möjlighet fanns.

Jag gick hemåt via Humlegården, efter en härlig stund och en hel del kunskap rikare, och det ryckte fantastiskt mycket i löptarmen och tankarna gick till de pass vi körde i vintras där. Snömodd, kyla och mörker men fantastiskt roligt var det. Vill springa nu!!!

Hem och ett snabbt ombyte till träningskläder. Två dagar utan träning är för mig alldeles för länge. Egentligen skulle jag kanske ha kört vattenlöpning men cross trainern fick bli ett bra substitut. Körde en liten intervallstega på 1-2-3-4-4-3-2-1 minut med 30 sekunders "joggvila" mellan. Pulsen jobbade sig uppåt och höll sig runt stadiga 85% av min maxpuls.

Jag hoppas att jag inte tappar allt för mycket av min kondition genom att köra sådan här pass. Visserligen kommer min uthållighet att inte var så bra då passen nu tenderar att vara väldigt korta men det borde gå att jobba upp hyfsat snabbt sen.

En liten ros

8 kommentarer:

 1. Du har plantar fascit i din häl, och du tränar lite fel.

  Själv har jag sprungit 10Km på 31:49 så jag har väl lite egen erfarenhet av löpning.

  SvaraRadera
 2. Anonym: Intressant att du kan ställa diagnos utan att ha träffat mig och sett var och hur det gör ont.

  Angående om jag tränar fel eller inte. Vet inte om du menar nu under skadetiden eller om det är annars. Men jag litar på mina coacher och deras erfarenhet samt att de känner mig och hur jag svarar på träningen.

  SvaraRadera
 3. Haha, kan inte låta bli att småle åt kommentaren "anonym". Extra kul är att de inte vågar figurera med namn eller ens alias utan väljer att gömma sig bakom "Anonym". Har själv flera liknande troll på min blogg. Jag föreslår att du googlar på tiden "31:49" så får vi veta vem den här självutnämnda experten är...

  SvaraRadera
 4. Mäh - här trodde jag att det var JAG som var the diagnosing machine?!?!
  Så kommer "anonym" och snor min titel och arbetsuppgift - vääääääry ruuuude! *fnissar*
  TACK för igår, jag är helt springing i benen idag, så det blir lite joggande snart tror jag minsann! VIlken energikick det är att dejta med dig! :D
  *puss och kraaaaaaam*

  SvaraRadera
 5. Hej tjejen!

  Jag kan inte annat än storskratta och jag vet att du vet åt vad!!!!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Petra: Troll är troll och de spricker i dagsljus :-)

  SvaraRadera
 7. DrAnnika: Stort tack själv! Mkt trevligt och skoj. puss!

  SvaraRadera
 8. Maria: Ja det är det enda att göra. :-D

  SvaraRadera