torsdag 9 september 2010

Stingslig

Jag är inte mig själv just nu. Det är något som fattas mig.

Jag går om kring med en känsla av frustration och irritation. Och det går tyvärr ut lite över mina medmänniskor. De får ta emot ltie snäsiga svar och taggiga frågor. Jag känner inte igen mig själv.

I måndags när jag träffade Annika pratade vi lite om att vara skadad eller andra anledningar till att man inte kan ge sig ut och springa. Då kom jag på att även om jag nu tränar och blir trött fysiskt så får min hjärna och själ inte den, för mig, välbehövliga löprundan. Jag blir inte tillräckligt tillfredsställd själsligt!

Jag har försökt att ge mig ut och promenera så mycket jag hinner för att få lite ljus och andra intryck då träningen bara bedrivs inomhus för tillfället. Men det är inte tillräckligt. Jag saknar flåset, svetten och locken för öronen.

Mitt humör är som denna lilla krabats, just nu.

8 kommentarer:

 1. Snaaaaaaart får du ut och prova vännen!! Det enda jag tränar som får mig att känna mig lika utpumpad är ett fetinglångt pass på träningscykeln (typ90-120 minuter).
  Har varit och köpt ett gymkort idag :O OH my....vart ska det här sluta? :)
  *kramar*

  SvaraRadera
 2. Jag känner igend et där alldeles för väl.. Även om jag själklart är jättejätteglad för bäbisen i magen och den lätt lätt lätt är värd känslan, så känner jag mig inte riktigt hel när jag inte kan springa som jag vill.. Nu kan jag ju springa lite än så länge, och det är jag superglad för! Men jag ororar mig lite för hur det ska kännas sen.. Löpningen betyder mer än man tror, framförallt själsligt!

  Håll ut så är du snart på banan igen!

  SvaraRadera
 3. DrAnnika: Ja, imorgonbitti kommer jag susa i väg i hela....10 minuter! :-) Så håll tummen.
  Gymkort! Najs! Kommer bli apbra att komplettera med styrka och simning.

  SvaraRadera
 4. Andréa: Det är just det där som du skriver. Att känna sig hel. Hur bra eller roligt det är så är det en liten bit som saknas. vi håller ut! Säg till när du är i Tokholm så kan vi bassänga ihop.

  SvaraRadera
 5. Tycker att du är strong som klarar av att inte springa - känner allt för väl igen känslorna "frustation och irritation".

  SvaraRadera
 6. Skall du ut och skälla på folk längst halvmaran idag?? det är ju faktiskt ganska underskattat att få sig en rejäl avhyvling av publiken under ett långlopp :-)

  SvaraRadera
 7. Marie är mitt namn: Jag kämpar! :-)

  SvaraRadera
 8. Mattias: Du slapp se min arga nuna och höra mina ilskna rop :-) Bra sprunget!

  SvaraRadera